home wie aanbod voorbeeldmenu foto ligging contact
 
Wie

Restaurant voor groepen
enkel na reservatie!

Voor inlichtingen contacteer ons
via tel. 09 378 16 69 of
via onze contactpagina.


 

> Eddy & Ria, zaakvoerders <

> Opgegroeid in de horeca 

Eddy liep school in Ter Groene Poorte in Brugge, waarna hij eveneens Hotelmanagement volgde in het Coovi in Anderlecht. Daarnaast liep hij stages in tal van zaken in binnen- en buitenland. Tot op vandaag is Eddy actief in het VTI te Aalst. De toekomstige garde koks en maîtres worden er de kneepjes van het vak aangeleerd.

Ria leerde het vak in Sint-Lutgardis in Aalst, waarna zij zich vervolmaakte in Spermalie te Brugge.

Oprichting eigen zaak: ‘t Verborgen Goed

In 1989 zag ‘t Verborgen Goed het levenslicht als traiteurszaak. Talloze trouwfeesten, jubileumfeesten, verjaardagen en recepties werden verzorgd. Door de jaren heen werd dan ook een uitgebreid -en zeer trouw- cliënteel opgebouwd.

De zaak kreeg in 2001 een extra dimensie met het huiselijke, warme restaurant ‘t Verborgen Goed. De zaak werd door Eddy en Ria zelf (op)gebouwd naar hun eigen ontwerp en inzichten. Zij kennen de mogelijkheden van hun eigen zaak dan ook door en door.

Op vandaag is het restaurant geëvolueerd naar een restaurant voor groepen, waarbij de mogelijkheid wordt geboden dat meerdere groepen vanaf 20 volwassen pers. samen tafelen, dan wel -bij grotere groepen vanaf 50 pers.- de mogelijkheid wordt geboden dat zij de zaal voor zichzelf hebben.

 

Op die wijze tracht ‘t Verborgen Goed een op maat geleverde service aan te bieden. Dit uiteraard gesteund op de jarenlange ervaring en tevredenheid van het cliënteel.

Het werk van een duo!

Ria managet grotendeels ‘t Verborgen Goed. Zij staat  achter het fornuis en is de lady chef van ‘t Verborgen Goed. Zij is het aanspreekpunt voor onze klanten. Met haar oog voor detail en perfectie verraste ze menig bezoeker.

Eddy spendeert in de week tijd aan de opleiding van de toekomstige garde zaal- en keukenpersoneel. Ook hij is tevens chef kok en achter het fornuis terug te vinden. Hij neemt bij grotere gelegenheden  de rol van maître op zich in de zaal.


't Verborgen Goed Renning 6 - 9950 Waarschoot - 09 378 16 69